Een paar vissen van Kletsé, linksboven een schub van 27,6 pond. Deze karper is ergens in het Twentekanaal gevangen. Hierboven een snoek van 1 meter en 17 centimeter en 13 kilo, deze snoek was vis van de maand in het visblad Beet in December. Links de dikste vis die Kletsé ooit gevangen heeft (over de 250 pond). Deze vis leverde echter geen echt gevecht op en gaf zich al vrij snel gewonnen.
   
Dr. Bleek gaat vaak mee met vissen maar heeft tot op heden weinig gevangen. Misschien komt dat, omdat hij vrijwel altijd zijn hengels thuis laat. Mocht hij toch een keer iets bijzonders vangen, wat dan ook, dan wordt dit natuurlijk direct vertoond.
 
Eigenlijk is Karperkoen een echte snoekvisser die alle wetten aan zijn laars lapt. Een echte stroper dus. Met als één van de hoogtepunten dat hij Spijkerman (dat dolletje van een controleur) ging uitleggen hoe je kan zien dat iemand met levend aas aan het vissen is. Zelf had ie er natuurlijk ook een paar aan de haak zitten. Hieronder een aantal snoeken van Karperkoen en de reden waarom hij Karperkoen genoemd wordt. Rechts één van de allereerste vissen.


Timdog vist ook zo af en toe. Het komt er alleen zo weinig van. Links is een schub van 24 pond te zien, gevangen in het Twentekanaal. In de inzet is te zien hoe de boot altijd getransporteerd wordt. Gewoon bij het benzinestation goed oppompen en dan goed vastsjorren. Dat scheelt weer netto-vistijd.

De eerste karpersessie van Jooslan op het grasbroek in Bornebroek en wat voor eentje. In 7 uur tijd drie vissen waarvan de zwaarste 24,2 pond. 4 runs en drie haken onvergetelijk, en dat bij een temperatuur van 30° is het altijd lekker om even af te koelen in het water (sorry Avez).
 
Vanaf dit punt komen er regelmatig updates met nieuwe visjes of visjes uit het archief. Kijk regelmatig voor de nieuwe vissen van buyakka!!
 
 
Hieronder staan de gebroeders met een zeer geslaagde vissessie. Kletsé en zijn broer Ed Dalton halen het hele water leeg!!
   
De gebroeders en Karperkoen in Spanje in actie op de Ebro...
   
De gebroeders in Canada!!  
   
De eerste van de Gebroeders in Canada van september 2008!!
 
   
terug naar wzzup!!